in ,

Alo, Maia? Suntem de la Fundația de binefacere »Pomanagii«. Mai doriți să vă acordăm asistență financiară?

Open News Platform – Știrile începând de azi


Chișinău, 9 noiembrie/Republikaplus/Actualitate – Cu o figură de fals plotician, Maia Sandu, considerat de unii comentatori din spațiul public și rețelele sociale a fi un personaj de tip Pinocchio al politicii moldovenești, a mai scos din tolbă o gogomănie. Aproape toți adolescenții cunosc cum personajului din desenul animat, îi creștea nasul ori de câte ori spunea o minciună.

Nu mai miră pe nimeni faptul că Maia Sandu este autoarea unor idei false prin care crede că va reuși să amăgească din nou și din nou. Acest Pinocchio al politicii de la Chișinău, a mai găsit o născoceală care poate provoca doar scârbă în rândul populației.

Premierul în funcție, susține că dacă Guvernul cade, partenerii externi nu vor mai oferi bani în cadrul programelor de finanțare, iar în rezultat cetățenii vor fi lipsiți de majorări de pensii, salarii, sau alte facilități care sunt achitate parțial cu ajutorul finanțării externe.

Guvernul este credibil și a putut să restabilească repede finanțarea externă, aducând în țară „miliarde de lei în câteva luni din surse externe”, a precizat Maia Sandu.

Sandu a continuat prin a menționa că „Multe lucruri depind de această finanțare externă și clar că noi suntem singurul guvern credibil, pentru că doar noi am demonstrat că vrem reforme pe bune și reformele noastre sunt apreciate de partenerii externi. Ceilalți vin doar cu discursuri frumoase, în spatele cărora se ascund intenții de a controla procuratura, justiția”, anunță agenția de presă IPN.

Dragă Maia, reformele tale, oamenii deja le cunosc. Reforma neagră a învățământului (2012-2015) prin care au dispărut 166 de școli. Tovarașa Maia Sandu unde sunt școlile? Elevii știm că au rămas pe drumuri dar iată deja și școlile închise sunt aproape ruine.

Orice cunoaște subiectul ar spune: Rușine Maia!

Dar camerele video instalate în școli care au creat panică la testul de bacalaureat? Ai reușit să provoci o creștere semnificativă a absenteismului la examenul pentru bacalaureat și o scădere a ratei de promovabilitate.

Orice cunoaște și acest subiect ar spune: Rușine Maia!

Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană, dragă Maia. Însă oamenii s-au plictisit de toate gogomăniile tale, dragă Maia. Moldova nu are nevoie de un guvern de pomanagii, statul are nevoie ca Guvernul să producă eficiență.

Poate ne explică draga de Maia, cum cabinetul de miniștri condus de Pavel Filip a reușit performanța să crescă pensii ori să de-a startul unor programe sociale și proiecte de investiții, fără să beneficieze de sprijin extern.

Cum putem fi de acord cu cerșetoria ta, dragă Maia? Maia tu crezi că moldovenii sunt un popor de cerșetori?

Deci,

Alo, alo Maia? Suntem de la Fundația de binefacere »Pomanagii«. Mai doriți să vă acordăm asistență financiară?

Genul articolului: PAMFLET. Acest articol conține texte cu caracter satiric. 

Cititorii REPUBLIKAPLUS OPEN NEWS PLATFORM pot veni în sprijinul echipei redacționale prin distribuirea în mod gratuit a noutăților pe care vi le oferim. Știri, articole de analiză, opinii, comentarii, pot fi retransmise pe rețelele sociale sau canalele de comunicare Skype, Viber și Facebook messenger. Pentru a da mai departe informațiile, aveți la dispoziție butoanele albastre situate în partea de sus a știrii.

foto/google.com/a-tv.md
video/youtube.com/telegraph.md
articol/republikaplus

Trucurile Maiei Sandu. Șeful cabinetului de miniștri își cheamă susținătorii la protest. Vor merge și la vot?

Corul propagandistic Maia-Năstase a intrat în febra disperării. Retrospectiva protestului Pro-Maia