in ,

Fantomele trecutului o bântuie pe Maia Sandu. Deznădejde în satul natal al premierului care s-a preocupat de promovarea unor maladii satanice

Open News Platform – Știrile începând de azi


Chișinău, 25 dec. 2019/articol actualizat 2020/Republikaplus/Opinie Publică – După un eșec previzibil al unei guvernări ineficiente, ce s-a concretizat printr-un val de neâncredere la nivel de electorat activ încă din primul tur al alegerilor locale din 20 octombrie 2019, guvernul condus de Maia Sandu riscă să devină doar o pagină neagră în istoria Moldovei.

Maia, frumoasa din pădurea adormită s-a trezit abia acum dintr-un somn adînc în fruntea Guvernului. Iar dacă blestemul ursitoarei a ținut-o captivă 100 de zile, iată că poporul moldav a decis să o trezescă după primul tur de scrutin electoral. Dar cum trecutul uneori lasă urme vizibile, Maia Sandu nu se mai poate ascunde nici de propriul său electorat.

În Risipeni, satul natal al Maiei Sandu, ochii vigilenți ai cetății privesc spre viitor aproape îndurerați de povara grea a trecutului. Reforma neagră a Educației sub conducerea ministrului Maia Sandu este amintită și de consătenii acesteia.

Aparent și totuși desprins din realitate, se poate oberva cum Maia Sandu a pășit foarte ușor peste trecut. Maia Sandu a uitat cum după ce a preluat funcția de Ministru al Educației, a reușit performanța să dizolve instituții de învățământ pe întreg teritoriul republicii. În conformitate cu datele Biroului Național de Statistică, în 2011 în țară figurau înregistrate 1489 de școli, iar în 2016 în republică mai erau 1323 de școli. După un calcul simplu se observă că au dispărut 166 de școli.

În doar 3 ani în care a condus Ministerul Educației (2012-2015), au dispărut 113 școli. Asta datorită faptului că din cele 1460 de instituții de învățământ existente în 2012, datele statistice arată că au rămas doar 1347 la finalul anului 2015.

Reamintim că în octombrie 2017, Vlad Plahotniuc, a condamnat modul în care a avut loc reforma educației sub conducerea ministrului Maia Sandu. Plahotniuc a cerut public ca orice demers în acest sens să fie stopat.

„Mulți oameni de la sate, care au suferit de erorile reformei, trăiesc acum momente dramatice și noi ca guvernare trebuie să ne implicăm. Vrem să identificăm soluții de alternativă, de confort social. Decizia politică de astăzi e demersul de a stopa orice închidere de școală. Am decis să instituim un moratoriu pe închiderea școlilor din țară. Nici o școală nu trebuie închisă până nu vom analiza fiecare caz în parte. Nu spunem că reforma nu era necesară, dar avem semne mari de întrebare la modul cum a fost realizată”, declara în acel moment Vlad Plahotniuc.

Maia Sandu nu doar că a luat în râs cetățenii din întreaga republică, dar de-a lungul timpului aceeași Maia Sandu a fost cea care a batjocorit valorile creștine. Femeiușca diabolică a luptat pentru promovarea drepturilor homosexualilor. Într-o societate autentică religia reprezintă un factor de echilibru, iar principiile și valorile ce stau la baza acesteia nu pot fi încălcate.

Moldovenii despre faptul că partidul Maiei Sandu(PAS) susține homosexualii: “Maia Sandu să fie ea singură de asta (n.r. lesbiană)… Să lase poporul în pace!”, a spus unul dintre cetățenii și-au exprimat opinia.

Normele morale alături de valorile creștinismului nu permit astfel de manifestări nenormale ale ființei umane. Însă politica Maiei Sandu a fost să degradeze apoi să distrugă valorile culturale și tradițiile populare.

Nici într-un moment Maia Sandu nu s-a preocupat de problemele reale ale oamenilor în scopul de creștere a calității vieții. Însă Maia a fost strict interesată de starea în care se află homosexualii și lesbienele, exprimându-se în favoarea drepturilor egale inclusiv a celor care practică relații sexuale cu pesoane de același sex.

Păcatul sodomiei pentru care locuitorii cetăților Sodoma și Gomora au plătit cu viața și au ars de vii, după ce a plouat cu foc și pucioasă, pentru Maia Sandu însemnă normalitate și respectarea drepturilor omului. TOLERANȚĂ pentru homosexuali și lesbiene? Drepturile omului pentru SODOMIȘTI?

În cadrul unei emisiuni a portalului point.md Maia Sandu a fost întrebată ce părere are față de comunitatea LGBT și față de desfășurarea paradelor gay pe străzile Chișinăului. Avem nevoie de ele, sau mai bine fără aceste parade ale homosexualilor?

”Partidul nostru este pentru respectarea drepturilor omului. Noi considerăm că drepturile tuturor oamenilor trebuie respectate. Da, noi trebuie să vorbim mai mult despre toleranță în societatea noastră. Pentru asta trebuie să muncim mai mult în domeniul educației. Noi vrem să construim o societate în care toți să se poată simți bine, acest lucru consider că este cel mai important. Eu sunt convinsă că acest lucru poate fi făcut.”

O altă inițiativă a avut loc în 2013, când în calitate de ministru al educației, Maia Sandu a decis că este necesară introducerea în bibliotecile școlare a unui manual intitulat Viața Sexuală, începând cu clasa a 4-a.

În spiritul unui ateism bolnăvicios, prin încălcarea tututuror valorilor spirituale, morale și tradiționale Maia Sandu a fost aceea care în 2014 a interzis la festivitatea de deschidere a anului școlar să fie rostite rugăciuni, a interzis icoanele și capelele în școli.

Reprezentanții bisericii ortodoxe, societatea civilă și comentariile din social media au numit aceste inițiative drept ritualuri satanice, o tentă clară de paranoia a unui autointitulat politician pe numele său real Maia Sandu.

Aceste perversiuni sunt de fapt considerate maladii satanice și în lumea musulmană. Coranul cartea sfântă a musulmanilor condamnă astfel de practici: L-am trimis pe Lot în Sodoma, iar acesta a zis poporului său: Faceţi o imoralitate fără precedent în lume. Vă satisfaceţi dorinţele cu bărbaţi în locul femeilor, cu adevărat sunteţi nişte neruşinaţi”(Coranul 7:80-81).

Coranul aprobă pedepsirea necredincioşilor din cele două cetăţi.

„l-am salvat pe Lot şi familia sa, cu excepţia soţiei lui care s-a regăsit printre cei condamnați. După care i-am nimicit pe cei rămaşi şi am făcut să cadă asupra lor o ploaie de pietre. Ce ploaie înfricoşatoare le-am trimis. În ea este un semn divin chiar dacă mulți oameni nu cred acest lucru” (Coranul 26:170-174).

Extrem de important este faptul că la Facerea Lumii, Dumezeu a lăsat ca înmulțirea speciei umane să se facă pe cale naturală din relația dintre un bărbat și o femeie. Din toate timpurile natura a demonstrat ca orice specie de păsări sau animale se înmulțesc prin împerecherea dintre o femelă și un mascul.

Însă iată cum fostul Ministru al Educației înaintat de Vlad Filat pentru a ajuta la dezmembrarea sistemului de învățământ din republică, femeiușca Maia Sandu, a reușit să închidă un număr de 166 de școli de pe întreg teritoriul Moldovei în doar 3 ani (2012-2015). Practic, a distrus tot ce se putea distruge iar în același timp a lăsat pe drumuri sute de copilași nevoiți să parcurgă zeci de kilometri pentru a ajunge la școlile din satele vecine. A furat speranța și a limitat dreptul copiilor la educație și a interzis rugăciunile și obiectele religioase în școli. Ba mai mult efectul stării provocată parcă de o substanță halucinogenă a generat chiar ideea de a introduce un manual de educație sexuală pentru copilașii de clasa a 4-a.

Întruchiparea răului, Maia Sandu a lăsat și fără locuri de muncă sute de cadre didactice care activau la instituțiile de învățământ desființate.

Fostul ministru al învățământului Maia Sandu, nu a dorit să promoveze valorile culturale naționale, nu a dorit să ofere dreptul tinerilor la o educație normală, însă a luptat pentru drepturile homosexualilor și a lesbienelor. Probabil așa a dorit Maia Sandu să ofere educație tinerei generații.

DA, doar simpla asociere de imagine cu aceste persoane, reprezintă o blasfemie, o batjocură a ortodoxismului. Pentru că dogmele creștine interzic relațiile sexuale între persoane de același sex. Însă, Maia Sandu a sprijinit public marșurile stradale în care bărbații vor să facă sex cu alți bărbați. 

Oare în ce țară din lume s-a mai auzit ca un ministru al educației să fie de acord cu manifestațiile de stradă ale homosexualilor? Oare unde s-a mai auzit ca un ministru al educației să batjocorească valorile creștinismului?

Unde s-a mai auzit ca un ministru al educației să se dezică de creștism și să se alăture homosexualilor? Unde s-a mai auzit ca într-o țară creștină un ministru al învățământului să promoveze egalitatea în drepturi pentru sodomiști când de fapt ar trebui sustinută doar familia tradițională?

Astfel de idei de propagandă homosexuală în societatea moldovenească analizate în spirit civic, concept creștin sau concept musulman reprezintă o adevărată blasfemie. O Rușine Națională.

În 2020 clipul de promovare a referendumului privind modificarea Constituției din Federația Rusă demonstrează că Rusia a rămas principalul stâlp al ortodoxiei în calea stopării tuturor tendințelor anormale de origine sodomistă care iau amploare în întreaga Europă.


Genul articolului: OPINIE PUBLICĂ

Cititorii REPUBLIKAPLUS OPEN NEWS PLATFORM pot veni în sprijinul echipei redacționale prin distribuirea în mod gratuit a noutăților pe care vi le oferim. Știri, articole de analiză, opinii, comentarii, pot fi retransmise pe rețelele sociale sau canalele de comunicare Skype, Viber și Facebook messenger. Pentru a da mai departe informațiile, aveți la dispoziție butoanele albastre situate în partea de sus a știrii.

foto/google.com
video/telegraph.md/point.md/
video/ntv.md/youtube.com
articol/republikaplus

SURSE: Momentul de luciditate al lui Andrei Năstase. Politicianul era conștient că Maia Sandu este un cameleon politic (7)

Proiectul Mișcarea Politică UNIREA. O nouă alternativă politică elaborată de ideologi ai jocurilor de putere (1)