in ,

Fostul premier Vlad Filat a încheiat şi el pactul cu Soros. Incubatorul de lideri ai reţelei mondiale Soros (2)

Open News Platform – Știrile începând de azi


Chișinău, articol actualizat/28 decembrie 2019//Republikaplus/Opinii – Fundația Soros-Moldova a lansat-o pe Maia Sandu în lume. Maia Sandu este un produs tipic al incubatorului de lideri ai reţelei mondiale Soros. Maia Sandu, născută în 1972, necăsătorită, a intrat după absolvirea studiilor în Ministerul Economiei de la Chişinău unde a ajuns directoare generală, pe timpul guvernării comuniste, trecând şi pe la reprezentanţa din Chişinău a Băncii Mondiale.

Bursă în Statele Unite ale Americii. Maia Sandu a fost recrutată de Reţeaua Soros şi a ajuns până la poziţia de membru al Senatului Fundaţiei Soros-Moldova

Maia Sandu a fost răsplătită cu o bursă la un masterat în SUA, în 2009-2010, la o instituţie controlată şi finanţată de Soros, după care s-a angajat consilieră la unul dintre directorii executivi ai Băncii Mondiale.

Fostul premier Vlad Filat a încheiat şi el pactul cu Soros. Vlad Filat, la origine un băiat de la ţară, extrem de ambiţios şi rapace, nu împărtăşea ideologia Soros, dar a crezut că influenţa mondială a Reţelei i-ar putea fi de folos.

Filat şi-a respectat partea lui din înţelegere, astfel că şi reţeaua Soros i-a rămas loială până la capăt, chiar şi după ce Filat a ajuns după gratii, acuzat de fraudarea Băncii de Economii, şi a fost părăsit de toată lumea.

Reţeaua Soros face scut în faţa inculpatului Vlad Filat.

Pe 18.10.2015, Vlad Filat a fost încătuşat de către procurori. Cel mai vehement a protestat atunci Reţeaua Soros.

Victor Munteanu, director de programe la Soros-Moldova a contestat ridicarea imunităţii parlamentare şi arestarea lui Vlad Filat, afirmând că toţi deputaţii au urmat un scenariu.

Munteanu a susținut public că în cazul lui Vlad Filat s-a încălcat prezumţia de nevinovăţie.

Când a început procesul lui Vlad Filat, zeci de ONG-uri din Reţeaua Soros au lansat un apel în care susţineau că drepturile lui Vlad Filat sunt încălcate de către instanţă, care ţine şedinţele cu uşile închise.

Rețeaua Soros vrea să-l salveze pe Vladimir Filat şi creează precondiţiile pentru o acţiune la CEDO în vederea anulării sentinţei tribunalului din Chişinău, care în primă instanţă l-a condamnat pe Filat la nouă ani de închisoare.

Cine este George Soros?

Informațiile și opiniile exprimate în articolul integral, aparțin în totalitate sursei. Preluarea articolului este făcută cu citarea sursei – www.ziuaveche.ro 

Citiți mai departe: Pactul Filat-Soros: Libertate lui Filat contra Maia Sandu preşedinte. Produsul tipic al incubatorului de lideri ai reţelei mondiale Soros (3)

foto/google.com/youtube.com/tv8.md
video/telegraph.md/youtube.com
articol/ziuaveche.ro/republikaplus

Pactul Filat-Soros: Libertate lui Filat contra Maia Sandu preşedinte. Incubatorul de lideri ai reţelei mondiale Soros (3)

Premierul MAIA SANDU. Produsul tipic al incubatorului de lideri ai reţelei mondiale Soros (1)