in ,

Macovei susţinătoarea moldovenismului european şi al PLDM. Incubatorul de lideri ai reţelei mondiale Soros (10)

Open News Platform – Știrile începând de azi


Chișinău, articol actualizat/28 decembrie 2019/Republikaplus/Opinii – Europarlaentarul  Monica Macovei este una dintre veteranele Reţelei Soros. Membră şi fondatoare a mai multor ONG-uri din Reţea, printre care APADOR-CH şi Accept, asociaţia pentru promovare drepturilor persoanelor homosexuale şi transgender.

Macovei este absolventă a Academiei Central Europene de la Budapesta, înfiinţată şi condusă de George Soros personal.

Monica Macovei a fost susţinătoarea moldovenismului european, dar şi al PLDM (partidul condus atunci fostul prim-ministru și viitorul condamnat Vlad Filat).

Relu Adrian Coman, asistent la cabinetul de europarlamentar al Monicăi Macovei, este cel care a dat în judecată România la Curtea de Justiție a Uniunii Europene pe motiv că statul român nu a dorit să legalizeze căsătoriile homosexuale. (apasă aici pentru DETALII despre demersul lui Adrian Coman pentru legalizarea homosexualilor în România)

În cazul Relu Adrian Coman și Robert Clabourn Hamilton împotriva României, Curtea de Justiție a Uniunii Europene a stabilit că România, ca stat membru UE, nu poate împiedica libertatea de ședere a unui cetățean. (apasă aici pentru a CITI Hotărârea Curții Europene)

Libertatea de ședere a unui cetătean UE prin refuzul de a acorda soțului său de același sex un drept de ședere derivat pe teritoriul său. Curtea Constitutională a României a amânat joi pentru 18 iulie pronunțarea pe sesizarea referitoare la articolul privind nerecunoașterea căsătoriilor dintre persoane de același sex (art. 277 alin. (2) și (4) din Codul civil. (apasă aici pentru a CITI concluziile acțiunii inițiate de Adrian Coman)

Acest Adrian Coman a depus și la Curtea Constituţională o sesizare privind neconstituţionalitatea Codului Civil din România deoarece nu îi este recunoscută căsătoria încheiată la Bruxelles cu soţul său, cetăţenul american Robert Clabourn Hamilton. (apasă aici pentru DETALII)

În 2018, Adrian Coman s-a înscris în Uniunea Salvați România (USR), cu scopul de a candida din partea formațiunii politice la alegerile europarlamentare. (apasă aici pentru DETALII despre înscrierea lui Adrian Coman în USR)

Formațiunea politică ce poartă numele de USR (Uniunea Salvați România), s-a format din ONG-ul „Asociaţia Salvaţi Bucureştiul” care a fost finanţată timp de mai mulţi ani de „Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile” care la rândul său este finanţată de Soros.

Sorin Ioniţă este și el un vechi adept al Rețelei Soros, bursier, absolvent al academiei de cadre a lui George Soros, adică Universitatea Central Europeană de la Budapesta, membru, colaborator sau fondator al mai multor ONG-uri ale Reţelei care au susținut-o  pe Maia Sandu pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

Reţeua Soros a organizat pentru Maia Sandu conferinţa Expert Forum din februarie 2016 de la Bucureşti.

Cu ocazia vizitei de promovare a Maiei Sandu de la Bucureşti, din februarie 2016, Sorin Ioniţă, şeful Expert Forum, a organizat întrunire publică cu o tematică referitoare la Republica Moldova.

Evenimentul lansat de Expert Forum, a dat startul campaniei mediatice de promovare în presa românească a carierei politice a Maiei Sandu.

Sorin Ioniță a fost key speaker (vorbitor cheie) la conferinţa respectivă.

Sorin Ioniţă, agentul de promovare al Maiei Sandu, este un adevărat antiunionist. El i-a acuzat de nazism pe tinerii de la organizaţiile unioniste care susțin că Basarabia e România.

Iată un schimb relevant de mesaje pe facebook:

Cristian Ghinea este fost ministru al Fondurilor Europene în guvernul condus de Dacian Cioloş în perioada 17 noiembrie 2015 – 4 ianuarie 2017. Acest Cristian Ghinea este unul dintre principalii vectori activaţi de George Soros pentru a lupta împotriva Unirii Republicii Moldova cu România.

A lucrat pentru ONG-uri din Reţeua Soros, precum APADOR-CH al Monicăi Macovei și Societatea Academică Română a Alinei Mungiu-Pippidi, iar apoi a fondat Centrul Român pentru Politici Europene (CRPE).

Una dintre primele acţiuni ale Centrului Român pentru Politici Europene (CRPE).cu finanţare Soros, a fost publicarea unui raport despre bursele în învăţământ oferite de România tinerilor etnici români din Republica Moldova.

Soros crede că oferirea burselor de către statul român este o formă de românizare, care trebuie combătută numaidecât. Din acestă cauză, raportul CRPE – Ghinea a fost menit să discrediteze acest proces.

Raportul, tendenţios cu titlul Bune intenţii şi coşmar birocratic este un amestec de rea credinţă şi incompetenţă a fost combătut de toate instituţiile româneşti implicate, iar Organizaţia Studenţilor Basarabeni a ameninţat că va da CRPE în judecată.

Cristian Ghinea a mai participat şi la alte rapoarte ale Reţelei Soros, cum ar fi cel intitulat Republica Moldova în conştiinţa publică Românească.

Despre Unirea Republicii Moldova cu România, Cristian Ghinea crede că este o chestie lacrimogenă, dăunătoare ambelor state, care divide societatea şi ar crea tensiuni imense în noul stat reunificat.

Clonele lui Soroş: USR din România şi PAS din Republica Moldova. Mai sunt şi alţii, Indignados din Spania, Mişcarea de 5 Stele din Italia. Cu toţii antisistem.

În cursul vizitei de la Bucureşti din 23 septembrie 2016, Maia Sandu s-a întâlnit şi cu liderii Uniunii Salvaţi România (USR), Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, care şi-au declarat sprijinul pentru candidatura Maiei şi au fost prezenţi alături de aceasta în studioul televiziunii de ştiri Antena 3.

Uniunea Salvaţi România. Clotilde Armand şi Nicuşor Dan. USR este un partid tipic dintre cele fondate de Reţeaua Soros.

În România, USR este un partid politic antisistem, se pretinde o emanaţie a societăţii civile și refuză să-şi asume vreo ideologie. În Moldova, Partidul Acțiune și Solidaritate condus de Maia Sandu împărtășește aceleași idealuri.

Este de remarcat că pentru un singur proiect, acest ONG al lui Nicuşor Dan a încasat peste 60.000 euro.

Informațiile și opiniile exprimate în articolul integral, aparțin în totalitate sursei. Preluarea articolului este făcută cu citarea sursei – www.ziuaveche.ro

foto/google.com/youtube.com
video/telegraph.md/youtube.com
articol/ziuaveche.ro

Diabolica Maia Sandu lovește din nou. ACUM 30 de angajați MOLDPRES sunt aruncați în stradă peste noapte

Reţeaua Soros din Bucureşti mizează totul pe Maia Sandu. Incubatorul de lideri ai reţelei mondiale Soros (9)