in ,

Maia a confiscat protestele din PMAN şi ar vrea şi unionismul. Incubatorul de lideri ai reţelei mondiale Soros (8)

Open News Platform – Știrile începând de azi


Chișinău, articol actualizat/28 decembrie 2019/Republikaplus/Opinii – Ultimul pas pe care Maia Sandu l-a mai avut de făcut a fost să se lipească de amplele proteste de stradă iniţiate de alţii, adică de Platforma Civică Demnitate şi Adevăr, condusă de Andrei Năstase şi alţi reprezentanţi de marcă ai societăţii civile.

Aceştia protestau împotriva a ceea ce numeau regimul oligarhic al lui Vlad Plahotniuc, liderul informal al PDM, dar şi a furtului unui miliard de dolari din trei bănci cu garanţia statului.

Interesant este că Maia Sandu, în calitatea sa de ministru, participase la şedinţa de Guvern la care s-a decis practic furtul miliardului prin garantarea de către stat a creditelor.

Acest desant al Maiei Sandu în mijlocul maselor revoltate din Piaţa Marii Adunări Naţionale i-a creionat profilul de luptătoare dârză împotriva corupţiei şi abuzurilor, dar şi de adevărată lideră a străzii.

După ce a amăgit protestatarii antioligarhici, Maia Sandu s-a îndreptat cu privirea către unionişti. Echipa de comunicare a instruit-o să spună cu jumătate de gură că ar fi şi ea unionistă.

Această femeie are un viitor măreţ în politică, având în vedere lipsa ei de scrupule, precum şi sprijinul ocult pe care îl primește de la Reţeaua Soros.

La urma urmei, nici Unirea nu se va face de azi pe mâine, fie cu Maia Sandu, fie și fără ea.

Cine este George Soros?

Citiți mai departe: Reţeaua Soroş din Bucureşti mizează totul pe Maia. Produsul tipic al incubatorului de lideri ai reţelei mondiale Soros (9)

Informațiile și opiniile exprimate în articolul integral, aparțin în totalitate sursei. Preluarea articolului este făcută cu citarea sursei – www.ziuaveche.ro

foto/google.com/youtube.com
video/telegraph.md/youtube.com
articol/ziuaveche.ro/republikaplus

Reţeaua Soros din Bucureşti mizează totul pe Maia Sandu. Incubatorul de lideri ai reţelei mondiale Soros (9)

PAS – Partidul Activiştilor Soros. Produsul tipic al incubatorului de lideri ai reţelei mondiale Soros (7)