in

SURSE: Maia Sandu l-a considerat gogoman pe Andrei Năstase și l-a lăsat fără parlamentari. Șmecheriile femeiuștii diabolice pentru a-l distruge pe Năstase (4)

Open News Platform – Știrile începând de azi


Chișinău, 8 decembrie /Republikaplus/Actualitate/Analiză –  Mai multe scenarii circulă în spațiul public cu referire la ce se poate întâmpla în viitorul apropiat pe scena politică moldovenească. Unele voci vorbesc chiar despre o revoluție de catifea, după modelul cehoslovac. Alții opinează că Blocul Electoral ACUM se află actualmente pe marginea prăpastiei și poate fi resuscitat doar cu sprijin din exterior. Există și scenarii în care se discută despre o dinamitare a Blocului și ruperea sa în bucăți. Au apărut și variante ce vorbesc despre o nouă formulă de guvernare PD-ACUM.

Revino la: Cameleonul politic Maia Sandu și infiltrarea sa în rândurile Platformei Demnitate și Adevăr(3) –  Apasă aici pentru a citi partea a-3-a din acest articol

Reușind practic transferul capitalului de imagine după participarea la protestele Platformei DA, Maia Sandu a mai făcut un pas și i-a furat șansa lui Năstase de a fi ales președinte, după care tot Maia Sandu s-a ales și cu o creștere a popularității la finalul campaniei electorale din 2016.

Văduva neagră a politicii moldovenești a mers mai departe. L-a atras pe Andrei Năstase într-o nouă capcană. La 16 decembrie 2018, liderii Platformei DA și PAS, Andrei Năstase și Maia Sandu au semnat acordul de constituire a Blocului electoral ACUM pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, iar pe 21 decembrie a fost înregistat de Comisia Electorală Centrală în calitate de concurent electoral.

Unirea celor două formațiuni politice, Platforma DA și PAS, a reprezentat de fapt o mișcare politică inteligentă a Maiei Sandu.

Acesta a fost momentul în care Maia Sandu a reușit să pătrundă în interiorul Platformei DA, după care l-a transformat pe Năstase în sclavul său, hrănindu-l cu idei false, ademenindu-l practic pas cu pas într-o serie de capcane cu scopul a-i distruge capitalul electoral acumulat, ca în final să-l transfome într-un loser al politicii moldovenești.

Mai pe scurt, a fost vorba despre o înșelătorie. Maia Sandu a urmărit scopul de a duce partidul Acțiune și Solidaritate în Parlament, iar acest lucru era posibil doar sub umbrela Platformei Demnitate și Adevăr a lui Andrei Năstase, care beneficia de un mare sprijin popular. Însă tema de bază a Maiei Sandu a fost să reducă influența Platformei DA în Legislativ.

Este deja o certitudine că în cazul în care Andrei Năstase împreună cu Platforma DA, obținea integral toate cele 26 de mandate rezultate în urma votului din 24 februarie 2019, la alegerile parlamentare, Năstase ar fi dat peste cap planurile deja stabilite ce urmau a fi puse în practică de PSRM împreună cu Partidul Democrat.

În fapt, crearea Blocului Electoral ACUM a fost cea mai mare înșelătorie prin care Maia Sandu i-a confiscat totalmente autoritatea liderului Platformei Demnitate și Adevăr, iar în același timp tot Sandu l-a deposedat pe Andrei Năstase de șansa de a obține împreună cu Platforma DA un număr mare de parlamentari.

O altă greșală a lui Năstase a fost că a acceptat propunerea Maiei Sandu de a primi susținerea PLDM (fostul partid condus de pușcăriabilul Vlad Filat), în alegerile parlamentare din 2019. Un partid cu o imagine murdară, implicat în devalizarea sistemului bancar, care pierduse încrederea populației.

Maia Sandu a reușit să-i reducă supremația lui Năstase în Parlament, iar în urma alegerilor parlamentare ce au avut loc pe 24 februarie 2019, Platforma DA și Andrei Năstase, ca și exponent al mișcărilor de stradă ce se bucura de cea mai mare popularitate, a obținut doar 12 parlamentari.

În concluzie, lui Andrei Năstase i s-a furat din nou victoria în alegeri. Victoria lui Andrei Năstase a fost furată de către concubina sa politică, Maia Sandu.

Trădarea Maiei Sandu este certificată prin faptul că în Parlament, au fost create fracțiuni separate ale Platformei DA și PAS, deci existând în orice moment posibilitatea distrugerii Blocului Electoral ACUM.

Iată cum Maia Sandu, cea care era în 2015 o epavă politică, a ajuns să intre în legislativ cu 14 parlamentari, la alegerile din 24 februarie 2019, iar schemele femeiuștii l-au distrus pe Andrei Năstase și Platforma DA.

Aceeași Maia Sandu care promovată de Vlad Filat la Ministerul Educației, reușise să distrugă învățământul moldovenesc între anii 2012-2015, i-a păcălit din nou pe moldoveni în 2019.

Maia Sandu a amăgit în același timp masele populare formate din zeci de mii de oameni ce participau la Protestele lansate începând cu 2015 de Platforma DA. Femeia cameleon s-a infiltrat precum un șarpe veninos în rândul susținătorilor lui Năstase, pentru ca după alegerile din februarie 2019 să-i fure practic lui Năstase 14 locuri în Parlament.

Iată cum El Lider Maximo al protestelor de stradă, Andrei Năstase, Platforma DA și zecile de mii de susținători (se vorbește chiar de peste 100.000), speranțele oamenilor din toată republica într-o reală schimbare în bine la nivel politic, au fost distruse în doar 3 ani, după înființarea Blocului Electoral ACUM (2016-2019), chiar de văduva neagră a învățământului moldovenesc Maia Sandu.

Cameleonul politicii moldovenești, Maia Sandu l-a redus aproape la tăcere pe Andrei Năstase. În prima etapă i-a furat șansa de a deveni președinte, după care considerându-l un gogoman pe Andrei Năstase, l-a lăsat și fără parlamentari. Aceeași Maia Sandu care veți vedea în articolul următor cum i-a forțat mâna lui Năstase și l-a convins să cedeze conducerea Parlamentului, Zinaidei Greceanîi.

ÎN PREMIERĂ. Nu ratați detalii exclusive ce vor fi publicate în următorul articol. Filiera București-Moscova-UE-SUA. Partenerii externi și implicarea acestora în creionarea profilului de loser al lui Andrei Năstase(5)

Articolul conține informații primite pe surse, ce pot fi în contradicție cu opiniile și politica editorială a redacției. Genul articolului: PAMFLET. Deși este axat pe fapte și evenimente reale ce au avut loc, acest articol conține inclusiv texte cu caracter satiric și trebuie interpretat ca atare.

foto/google.com/a-tv.md
articol/ surse republikaplus

SURSE: Andrei Năstase înlăturat din cursa prezindențială. Cameleonul politic Maia Sandu a făcut jocul Partidului Democrat pentru ca Igor Dodon să câștige alegerile (3)

SURSE: Maia Sandu a profitat de gogomanul flușturatic. Femeiușca l-a amăgit pe Andrei Năstase să cedeze conducerea parlamentului socialiștilor proruși (5)