in

SURSE: Momentul de luciditate al lui Andrei Năstase. Politicianul era conștient că Maia Sandu este un cameleon politic (7)

Open News Platform – Știrile începând de azi


Chișinău, 6 ianuarie/Republikaplus/Actualitate/Analiză –  Mai multe scenarii circulă în spațiul public cu referire la ce se poate întâmpla în viitorul apropiat pe scena politică moldovenească. Unele voci vorbesc chiar despre o revoluție de catifea, după modelul cehoslovac. Alții opinează că Blocul Electoral ACUM se află actualmente pe marginea prăpastiei și poate fi resuscitat doar cu sprijin din exterior. Există și scenarii în care se discută despre o dinamitare a Blocului și ruperea sa în bucăți. Au apărut și variante ce vorbesc despre o nouă formulă de guvernare PD-ACUM.

Revino la: Cameleonul politic Maia Sandu și infiltrarea sa în rândurile Platformei Demnitate și Adevăr(6) –  Apasă aici pentru a citi partea a-6-a din acest articol

În amalgamul evenimentelor desfășurate începând cu anul 2016 până în 2019, liderul Platformei Demnitate și Adevăr a avut un moment de luciditate. În cariera sa politică aproape că nu au existat momente similare, însă cel mai important aspect este acela că politicianul a știut că Maia Sandu este o unealtă a Partidului Democrat.

Năstase a recunoscut într-o discuție cu Alexandru Slusari că există probabilitatea ca acțiunile Maiei Sandu să fie coordonate din interiorul țării de Vlad Plahotniuc.

Da, acesta a fost unul dintre momentele în care cu demnitate, Andrei Năstase nu și-a ascuns gândurile.

Este prioritar de aflat ce l-a determinat pe Andrei Năstase, să semneze un pact cu Diavolul întruchipat de Maia Sandu. Dacă Năstase era informat și conștient că Maia Sandu este o marionetă manevrată direct din laboratoarele puterii, de ce a semnat Năstase acordul de constituire a Blocului Electoral ACUM format din Platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate condus de Maia Sandu?

Probabil că Năstase a executat ordinele primite de la cei ce îl controlau pe deja celebrul politician plimbăreț.

Mergând pe principiul că Năstase a fost obligat să formeze Blocul Electoral ACUM împreună cu Maia Sandu, observăm că prin caracterul său, Năstase s-a dovedit a fi un simplu trubadur (n.r.: poet-cântăreț medieval), care s-a înfruptat din roadele unui oportunism politic în scopul de a-și contura o carieră de politician autentic.

Se dovedește că Năstase a fost o altă păpușă controlată deasemenea de alte sfere de putere. O poveste parcă fără sfârșit pentru Moldova care aspiră să devină un stat cu proprie suveranitate. Ceea ce actualmente este bineânțeles, imposibil. În republică toți cei din prim-planul politicii de după 2009, au devenit protagoniștii unui teatru de păpuși. Pentru a prinde viață, desigur păpușile sunt controlate. Însă și păpușarii sunt controlați la rândul lor din exteriorul țării.

Andrei Năstase poate fi iertat totuși pentru unele păcate. Asta deoarece politicianul a avut tăria de a recunoaște ca știe cine este Maia Sandu. Acesta este momentul de Dreptate și Adevăr care pentru unii pare a fi incredibil.

Iată convorbirea telefonică publicată pe date de 28 octombrie 2016, în care Andrei Năstase susține că Maia Sandu este mână în mână cu politicianul Vlad Plahotniuc.

Discuția telefonică a fost publicată de website-ul moldova24.info

Năstase: Dar cel mai urât e știi ce, Sașa, marea problemă ? Că decizia e luată între bandiți. Bandiții de pe loc și bandiții …

Slusari: Și noi pentru ce trebuie să participăm în jocul ăsta atunci? Hai să spunem lucrurilor pe nume și… ieșim cu capul sus din chestia asta.

Năstase: Vom spune lucrurilor pe nume și vom spune că noi ne pregătim pentru parlamentare. Iar la parlamentare noi vom merge în mod separat.

Slusari: Exact!

Năstase: Noi vom merge… Noi nu putem face parteneriate care nu se respectă. Și eu o să spun o dată lui Maia, da deamu public am să spun: „Maia, da tu nu-ți pare că lucrezi mână-n mână cu Plahotniuc?”

Slusari: Hai vorbim pe viu chestia asta.. Eu-s de acord cu tine…

Năstase: Vorbim pe viu, dar nu, nici așa…

Slusari: Nu, asta nu merge! Eu în jocurile astea geopolitice, cu Victoria Nuland, cu toate astea.. eu nu mă joc. Dacă americanii vor să aibă aicea, iată eu deschis deschis pentru Plahotniuc spun. Dacă vor să aibă aici antiamericanismul, ei vor primi antiamericanismul aici.

Năstase: Dap cum, ei o să-l primească pe Bin Laden aici. Ei o să-l aibă pe Bin Laden aici.

Slusari: Eu nu sunt gata, nu sunt de acord ca poporul meu să fie zdohnit aici de dragul unor idei năstrușnice în cabinetele care sunt de la realitatea care este la noi în țară. Trebuie de spus toate lucrurilor pe nume și cu capul sus mergem mai departe.

ÎN PREMIERĂ. Nu pierdeți partea a 8-a a articolului de analiză din seria – Cameleonul politic Maia Sandu și infiltrarea sa în rândurile Platformei Demnitate și Adevăr.

Articolul conține informații primite pe surse, ce pot fi în contradicție cu opiniile și politica editorială a redacției. Genul articolului: PAMFLET. Deși este axat pe fapte și evenimente reale ce au avut loc, acest articol conține inclusiv texte cu caracter satiric și trebuie interpretat ca atare.

foto/google.com/a-tv.md
video/youtube.com/play.md
articol/surse republikaplus

SURSE: Partenerii români l-au transformat din prinț în cerșetor pe Andrei Năstase. Săgețile liberale lansate de la București l-au lovit pe Năstase (6)

Fantomele trecutului o bântuie pe Maia Sandu. Deznădejde în satul natal al premierului care s-a preocupat de promovarea unor maladii satanice