in ,

Reţeaua Soros din Bucureşti mizează totul pe Maia Sandu. Incubatorul de lideri ai reţelei mondiale Soros (9)

Open News Platform – Știrile începând de azi


Chișinău, articol actualizat/28 decembrie 2019/Republikaplus/Opinii – Consultantul român Sebastian Lăzăroiu, cunoscut cu porecla de Albă ca Zăpada în mediile politice şi jurnalistice, este tot un vechi colaborator al Reţelei Soros, pentru care a întocmit mai multe rapoarte, studii, sondaje în calitate de sociolog. 

La fel ca şi ceilalţi activişti Soros, Sebastian Lăzăroiu a militat pentru o revoluție sexuală.

În perioada când a ocupat funcția de ministru al Muncii, Lăzăroiu a susţinut legalizarea prostituţiei, pe motiv că este un deficit de femei pe piaţa matrimonială iar de aceea pot apărea mari probleme, pentru că bărbaţii devin agresivi. 

Inevitabil, nici Lăzăroiu nu este unionist, ba chiar dimpotrivă. El scria că Bucureştiul trebuie să fie prudent faţă de manifestările unioniste de la Chişinău din cauză că e criză în zona euro iar Rusia este agresivă.

Lăzăroiu a fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu după care s-a apucat de consultanţă politică. El a organizat vizita de promovare a Maiei Sandu la Bucureşti, din 26 ianuarie 2016.

Acest Lăzăroiu a introdus-o pe Maia Sandu la fostul său şef, Traian Băsescu, în prezent liderul Partidului Mişcarea Populară, după care a prezentat-o pe aia Sandu și lui Marian Preda, preşedintele Senatului Universităţii Bucureşti şi al Fundaţiei Mişcarea Populară, nucleul partidului băsist.

Pentru a presta servicii complete, Lăzăroiu a mai promovat şi un articol elogios despre vizita Maiei pe site-ul său politicscan.ro, care este asociat şi cu site-ul stiripesurse.ro.

Ulterior, pe website-ul politicscan.ro au apărut mai multe articole de propagandă pentru Maia Sandu, ceea ce ar putea să însemne că un eventual contract de consultanţă politică s-a derulat în continuare, după vizita Maiei Sandu la Bucureşti.

Nici un consultant politic nu lucrează gratuit, iar dacă Sebatian Lăzăroiu a primit bani pentru serviciile de consultanță, atunci Maia Sandu are o problemă.

Preacinstita şi preatransparenta Maia Sandu a publicat pe site-ul partidului lista cu cheltuieli. Însă plăţi pentru consultanţă politică nu figurează.

Dacă s-au plătit bani pentru serviciile prestate de Sebastian Lăzăroiu, atunci miroase a bani negri, a finanţare ilegală a formațiunii politice conduse de Maia Sandu (Partidul Acțiune și Solidaritate).

Cine este George Soros?

Citiți mai departe: Monica Macovei susţinătoarea moldovenismului european, dar şi al PLDM. Produsul tipic al incubatorului de lideri ai reţelei mondiale Soros (10)

Informațiile și opiniile exprimate în articolul integral, aparțin în totalitate sursei. Preluarea articolului este făcută cu citarea sursei – www.ziuaveche.ro

foto/google.com/youtube.com
video/telegraph.md/youtube.com
articol/ziuaveche.ro/republikaplus

Macovei susţinătoarea moldovenismului european şi al PLDM. Incubatorul de lideri ai reţelei mondiale Soros (10)

Maia a confiscat protestele din PMAN şi ar vrea şi unionismul. Incubatorul de lideri ai reţelei mondiale Soros (8)