in ,

Socialismul de tip sovietic-asiatic în viziunea eternului bullyboy. Andrei Năstase a anunțat că Igor Dodon va fi istorie

Open News Platform – Știrile începând de azi


Chișinău, 24 mai 2020/Republikaplus/Actualitate/Analiză – Andrei Năstase este personajul politic care a dat startul unor noi provocări. Liderul Platformei Demnitate și Adevăr a ieșit din perioada anonimatului și lucrează intens în scopul unei relansări centrate pe ideea de Political Party Rebranding. Iar când schimbările ce construiesc eminența politicii reprezintă de fapt aceleași curente politice care rescriu peisajul autohton, acum este momentul oportun pentru o reechilibrare politică.

Într-un live pe o rețea de socializare Andrei Năstase a reapărut în atenția publicului pentru a se exprima liber pe teme de interes general. Internauții dar și potențialii alegători l-au asteptat aproape flămânzi. Asta deoarece în ultima vreme liderul Platformei DA s-a aflat probabil într-un proces de autoizolare intelectuală.

Cu forțe proaspete Andrei Năstase, a trecut peste etapa prăbușirii sale de la șefia ministerului de interne la funcția de consilier local, și fără să stea pe gânduri a luat controlul asupra trenului din gara Chișinău cu direcția Bălți. Ghinion însă. De la controlor de bilete să treci direct la comanda locomotivei, este desigur imposibil, așa că trenul a deraiat iar Andrei și-a continuat drumul cu mașina de servici.

Într-un moment de inspirație divină, automobilul a fost staționat pe marginea drumului pentru ca Andrei Năstase să poată intra în direct cu publicul conectat pe rețeaua socială.

Cu un discurs haotic, lipsit de coerență și claritate, încărcat de idei utopice, Năstase a anunțat că a aflat din presă despre faptul că premierul Ion Chicu ar dori să poarte discuții cu Platforma DA și PAS pe tema unei noi organizări administrative a țării.

În filmulețul postat, Andrei Năstase l-a atacat nu doar pe premierul Ion Chicu dar și pe actualul președinte Igor Dodon. Liderul Platformei DA a anunțat oficial că Igor Dodon va deveni istorie în foarte scurt timp și vor fi declanșate alegeri anticipate.

,,Gravitatea crizei sanitare crește, nu scade, iar acest guvern Chicu, este un guvern eșuat, este un guvern falimentar,, a declarat Andrei Năstase.

Fabulos. Un conținut cu o mare încărcătură emoțională, un text elaborat probabil de o echipă de specialiști ce îl consiliază pe Andrei Năstase. Da, Năstase se află într-o stare de meditație spirituală, însă se comportă de parcă ar fi acel sclav brusc afectat de o transă hipnotică.

Datorită unui stimul neuronal  Andrei Năstase vorbește liber, însă nimeni nu înțelege nimic din enunțurile sale. Este normal, orice transă (n.r.: stare specială în care se găsește de obicei o persoană hipnotizată) conduce desigur către expectații ce nu sunt identice cu realitatea.

Or, Napoleon Bonaparte, om politic de anvergură, absolvent al École Militaire din Paris și Împărat al Franței (1804-1814), autor al cunoscutului pamflet Le Souper de Beaucaire, ne explică printr-un alt citat celebru că: „De la sublim la ridicol nu este decât un PAS”

Se pune intrebarea. Andrei Năstase nu înțelege că un nor de praf se va așterne peste cariera sa de politician în continuuă devenire  în cazul în care nu depășește această stare de hipnoză prelungită? Atenție! Sunt diferențe clare între clovnii din politică și oamenii politici.

Actualmente Platforma Demnitate și Adevăr este cotată de institutele de sondare a opiniei publice cu 3,5% până la 6%, iar în cazul alegerilor parlamentare anticipate există posibilitatea ca Platforma DA să nu acumuleze procentul necesar pentru a mai intra in viitorul legislativ. 

După analiza exacerbată a lui Andrei Năstase, aflăm că în Moldova s-a instaurat un socialism de tip sovietic-asiatic. Pentru o așa descoperire științifico-fantastică Năstase ar putea fi premiat de Academia de Știinte a Moldovei și decorat imediat de președintele Igor Dodon.

Eternul bullyboy Andrei Năstase nu a înțeles una dintre regulile de bază. Dacă oamenii te văd ca ceea ce ești cu adevărat, acesta este un eșec. Succesul este atunci când oamenii te văd ca ceea ce îți dorești, pentru ceea ce trebuie să fii pentru a se potrivi cerințelor momentului.


Genul articolului: PAMFLET

Articolul conține informații primite pe surse, ce pot fi în contradicție cu opiniile și politica editorială a redacției. Deși este axat pe fapte și evenimente reale ce au avut loc, acest articol conține inclusiv texte cu caracter satiric și trebuie interpretat ca atare.

Cititorii REPUBLIKAPLUS OPEN NEWS PLATFORM pot veni în sprijinul echipei redacționale prin distribuirea în mod gratuit a noutăților pe care vi le oferim. Știri, articole de analiză, opinii, comentarii, pot fi retransmise pe rețelele sociale sau canalele de comunicare Skype, Viber și Facebook messenger. Pentru a da mai departe informațiile, aveți la dispoziție butoanele albastre situate în partea de sus a știrii.

foto/google.com/youtube.com/a-tv.md/agora.md
articol/republikaplus

PRO Moldova-ACUM. Un nou restart al scenei politice ce poate schimba radical arhitectura statului. Igor Dodon este considerat inamicul comun

SPUTNIK: Alexander Lukașenko critică elitele globale care au făcut trilioane de dolari profitând de pandemie în timp ce economia se prăbușește