in

Socialiștii vin la conducerea Capitalei. Ion Ceban este noul primar de Chișinău (Video)

Open News Platform – Știrile începând de azi


Chișinău, 3 noiembrie/Republikaplus/Știri/Actualitate – Rezultatele preliminare afișate de Comisia Electorală Centrală îl dau câștigător pe socialistul Ion Ceban la o diferență de aproximativ 6 procente față de contracandidatul său. În premieră pentru PSRM cât și pentru Chișinău, o formațiune de stânga va prelua funcția de primar al Capitalei.

În cursul zilei de astăzi jurnaliștii REPUBLIKAPLUS au prevăzut victoria candidatului Ion Ceban pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. În articolul de analiză intitulat Crește probabilitatea de a fi declanșate alegerile anticipate. Igor Dodon a făcut anunțul ce prevestește ruperea alianței PSRM-ACUM, echipa redacțională a mizat pe victoria lui Ion Ceban.

Prin prestațiile sale televizate pline de entuziasm și pozitivism însoțite de o platformă program axată pe necesitățile actuale ale chișinăuenilor, Ion Ceban, încă un tânăr politician ce își poate continua ascensiunea, a obținut meritata victorie.

Exprimîndu-se pe cifre clare alături de proiecte concrete ce vor trebui implementate, socialistul Ceban a reușit în premieră să atragă inclusiv voturile unei părți a electoratului unionist ori de orientare proeuropeană.

Genul articolului: ȘTIRI

Cititorii REPUBLIKAPLUS OPEN NEWS PLATFORM pot veni în sprijinul echipei redacționale prin distribuirea în mod gratuit a noutăților pe care vi le oferim. Știri, articole de analiză, opinii, comentarii, pot fi retransmise pe rețelele sociale sau canalele de comunicare Skype, Viber și Facebook messenger. Pentru a da mai departe informațiile, aveți la dispoziție butoanele albastre situate în partea de sus a știrii.

foto/google.com/a-tv.md
video/publika.md/youtube.com
articol/republikaplus

Ceban a câștigat alegerile cu cel mai mic număr de voturi din istoria PSRM la alegerile pentru Chișinău

Andrei Năstase, Crucifixul și Preotul-Primar. S-a înfăptuit minunea pentru Blocul Electoral ACUM