in

SURSE: Delirul unor conducători ce manageriază un stat considerat de presa internă tîrgul de sclavi al Europei a debilizat întreaga societate în perioada pandemică

Open News Platform – Știrile începând de azi

Copii au fost legați cu o sfoară și plimbați prin curtea școlii precum câinii în lanț. Dictatura stăpânilor, Bucuria nebunilor!


România/Republikaplus/Opinie Publică Anul pandemic 2020. A fi sau a nu fi virusul distrugător un instrument ce poate deschide drumul către dictatură? Este o întrebare la care probabil nu a fost găsit un raspuns exact la momentul actual. Dar un exemplu este totuși elocvent, și desigur, are unicitatea sa. În 2020 Bucureștiul a dat startul dictaturii militare.

O trupă de presupuși lideri care s-au crezut adevărate zeități ce nu pot fi atinși de nimeni, nici chiar de Dumnezeu, au reușit performanța să țină statul român sub teroare. Asistați de un președinte probabil inutil dar cu o reală înclinație către un sistem al terorii și cu adevarate calități dictatoriale, trupa de presupuși atei, au decis că românilor li se pot interzice toate drepturile. Cum? Prin emiterea a 11 ORDONANȚE MILITARE care au transformat România într-un stat fantomă, un stat în care se experimentează noua politică a fricii și a terorii. Iar cobabii de laborator au fost românii.

Brigada de paranoici excentrici (așa cum sunt numiți de internauți) au dat startul dictaturii militare de la sediul central din București iar președintele a decretat. Echipa de saltinbanici (după cum spun comentariile din rețelele sociale) au instaurat teroarea în societatea românească. Jandarmeria și poliția au început acțiunile în forță.

Un exemplu de o brutalitate extremă a fost semnalat în sectorul 5 din București, unde un cetățean de 70 de ani a fost bruscat, îmbrâncit și încătușat pentru că a refuzat să i se măsoare temperatura la intrarea într-un magazin. Paznicul supermarketulului a chemat poliția. O echipă de 10 polițiști s-au năpustit asupra unui cetățean inofensiv.

Un alt caz similar a avut loc la Bacău, unde un șofer de autobuz a fost luat cu forța de polițiști și jandarmi după care a fost încătușat.

Oamenii revoltați au strigat la polițiști, iar datorită vocii unei pensionare care a cerut eliberarea șoferului de autobuz, aceasta a fost și ea arestată.

Un alt video lansat pe internet ne arată cum șoferul de autobuz din Bacău este arestat de către reprezentanții forțelor de ordine. Persoanele prezente la fața locului au intrat în panică iar abuzurile autorităților au continuat.

,,Domnule este om bătrân, este deodată cu tatăl meu,, – a comentat un martor depre șoferul care a fost arestat.

Teroarea instaurată prin dictatura militară de ,,brigada paranoicilor excentrici,,  prin filiera  MAI – ISU – MApN – PREȘEDINȚIE – GUVERN – PARLAMENT, continuă cu un alt exemplu din București. Un tânar a fost bruscat de polițiști chiar in interiorul trenului de metrou.

Tânărul reținut a fost acuzat că folosea masca în jurul gâtului și nu acoperea fața. Organele de forță ale jandarmeriei și poliției l-au încătușat și l-au târât cu forța în peronul gării, în timp ce o tânărul țipa cu glas tare datorită durerii.


Un caz foarte recent arată cum autoritățile s-au antrenat în toată perioada pandemică pentru a folosi metode nedemne pentru a aresta și chiar împușca oameni nevinovați.

Vânătoarea de oameni a fost probabil o prioritate a autorităților române iar rezultatul dictaturii militare din România poate crea un precedent exterm de periculos în viitor. Este terfiant să vedem cum un polițist local al sectorului 1 din capitala României, a împușcat în cap un tânăr.

Sunt doar câteva exemple. Pe rețelele sociale circulă sute de astfel de videouri, însă iată că românii au rămas impasibili și nepăsători, acceptând teroarea.

Metodele folosite pentru implementarea fricii în mentalul colectiv au depășit orice limită a normalității. Aici nu merge vorba despre democrație, aici merge vorba despre violență extremă, despre totalitarism, dictatură sau chiar anarhie. Despre distrugerea valorilor, a tradițiilor, despre distrugerea culturii religioase. Merge vorba despre anihilarea prin forță a populației civile, însă cel mai grav, merge vorba despre traumele psihologice asupra a milioane de copii care s-au trezit a fi sechestrați și torturați mental prin simularea unei dictaturi militare în timpul unei pandemii.

Pe internet, prin intermediul rețelelor de socializare, circulă zeci de mii de comentarii (poate chiar sute de mii) prin care românii își exprimă gândurile. ,,Oare cum ar aplica Adolf Hitler teoriile naziste, pentru a experimenta dictatura militară în perioada pandemică, în cazul în care ar trăi acest personaj odios acum în 2020?,, – se arată într-un comentariu.

Ca idee centrală, nimeni nu trebuie să conteste existența unui virus, fie el gripal sau oricare altul, însă în istoria umanității, în vremuri critice în care au existat boli fatale ce au decimat populația planetară, nimeni nu a transformat omenirea într-un lagăr de concentrare ori într-o pușcărie cu gratii de oțel în care statele lumii să fie conduse prin intermediul dictaturii militare. Or, iată în 2020, probabil un exemplu unic în Europa, un stat deja depopulat, un stat administrat de personaje fără viziune politică, un stat tampon pe harta Europei situat la hotarul dintre Est și Vest, care prin intermediul clasei politice de la București amplifică permanent sindromul urii față de Rusia, a reușit sa facă acest experiment deosebit de periculos. Simularea dictaturii militare.

Există presupoziția conform căreia autoritățile de la București s-au inspirat din Coreea de Nord.

Nici parlamenatarii nu au reacționat la măcelăria politică care a umbrit România. Într-un glas, aleșii poporului au hotărît să aprobe și să sprijine decretele privind starea de urgență instaurată prin dictatură militară la inițiativa unui președinte lipsit de orice fel de resentiment față de propriul popor. Un popor care probabil nu îi aparține date fiind originile chiriașului de la Cotroceni.

În același timp, actualul guvern de la Palatul Victoria condus de premierul român liberal, a lins tălpile unui președinte care în anii 1990 a fost acuzat de presa internă că ar fi intermediat de traficul de copii din centrele de plasament, iar acum în rolul său de șef la Cotroceni, acesta conduce un sistem îmbîcsit de murdăria unor partide politice ce formează actualul parlament, și care au demonstrat că nu au nici un fel de latură identitară în ceea ce privește românismul, originile, valorile, tradițiile, mai pe scurt, identitatea poporului român.

Jurnaliștii români au încercat să facă o serie de investigații privind traficul de copii în care se presupune că ar fi fost implicat primarul din Sibiu (actualul președinte român?), însă  autoritățile statului și justiția acelor vremuri au considerat că sunt simple speculații ce nu pot fi probate – lipsite de adevăr.

Un element ce poate crea incertitudine asupra acestei teme privind traficul de copii este totuși relevant. Fostul primar de Sibiu a afirmat într-un interviu că rolul său și al soției sale în intermedierea vânzării copilașilor a fost cel de simplu traducător pentru cei care au venit să cumpere ființele umane.

Și presa internațională a inițiat în anii 90 unele anchete privind traficul de copii din România, unii ajungând chiar pe piața neagră pentru prelucrarea și extragerea organelor (așa numitul trafic de organe umane).

Mergând pe premiza hoțul neprins este negustor cinstitde aproximativ 30 de ani există o mare tăcere asupra acesteui subiect. Desigur, trecutul poate umbri prezentul și viitorul.

Revenind la tema de bază, și anume situația probabil fără precedent privind simularea dictaturii militare din România în perioada pandemică a anului 2020, sunt vizibile elemente ce conturează ideea unui terorism politic aplicat inclusiv cetățenilor români.

În context, teroarea exercitată asupra populației a continuat și după expirarea celor 11 ordonanțe militare, iar iluștrii politicieni români au votat o nouă lege prin care orice cetățean care este doar suspect de a fi purtătorul unui virus, fară a fi probată existența acestuia, să poată fi arestat forțat și închis sau izolat în unitățile medicale. Legea deja adoptată a lansat zeci de mii de comentarii pe rețelele de socializare ca fiind considerată un adevărat terorism politic. 

Românii au fost martorii unui experiment diabolic iar în timpul guvernării prin ordonanțe militare, au riscat să rămână fără case, proprietăți, fară afaceri, pentru că toate acestea puteau trece în orice moment în proprietatea statului. Prin forță.

O epopee românească rușinoasă, chiar mizerabilă a unei clase politice ajunsă într-un extaz intelectiv ce nu poate fi considerat aprioric, deci se îndreaptă inevitabil către un paroxism deosebit de periculos. Vânătoarea de oameni aplicată prin simularea dictaturii militare, este experimentul românesc prin care întreaga societate a fost practic terorizată.

Se pune întrebarea: De unde a apărut această letargie a românilor care au acceptat această teroare? Este un exemplu aproape unic în Europa. Românii NU au ieșit în stradă să-și ceară drepturile. În Germania și Franța au avut loc ample proteste prin care cetățenii acestor state europene au cerut stoparea acestor măsuri coercitive prin care au fost forțați să se supună. În România, a fost liniște și tăcere.

Însă cel mai important, în perioada pandemică zeci de mii de români (poate chiar sute de mii!!) au fost transportați ca niște sclavi pentru a munci în agricultură în special pe teritoriul Germaniei, iar acolo ținuți în condiții inumane, aceiași români au fost acuzați de autoritățile germane că ei ar fi cei care răspândesc Virusul.

Mass-media din România a numit acest fenomen – „România, târgul de sclavi al Europei”, iar televiziunile românești au publicat mai multe videoreportaje prin care au demascat realitatea mizeră a românilor persecutați de angajatorii și autoritățile altor state occidentale.

În ceea ce privește tăcerea românilor și lipsa de reacție în momentele de teroare aplicată prin simularea dictaturii militare, specialiștii vorbesc despre războiul psihotronic (războiul PSI), iar studiile pe acestă temă au apărut încă din 1942 în Cehia – Clairvoyance, Hypnotism and Magnetism”, iar cercetătorii care au efectuat studii detaliate asupra unor astfel de teorii, au reușit să descopere modalități de dezvoltare a unor capacități de punere în evidenţă a fenomenelor psihice parasenzoriale (PSI), însă acestea NU sunt încă explicate ştiinţific (percepţia extrasenzorială – PES, telepatia, telekinezia).

Teoretic, există posibilitatea controlului psihic al minții, mai exact influențarea de  la distanță a stării psihice (creierului). Unele situații pot fi explicate din punct de vedere al fizicii.

Mecanismul de modificare a minţii umane se bazează pe tehnologia purtătorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tăcute (SDST) – în engleză SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de dr. Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) şi este descris, în Patentul SUA nr. 5159703, sub numele „Sistem de Prezentare Subliminală Tăcută”, din 27 octombrie 1992. Iată un fragment din descrierea sistemului:

„Un sistem de comunicare silenţios în care purtători non-aurali (care nu se pot auzi – nn), din spectrul foarte jos sau foarte înalt al frecventelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulaţi în amplitudine sau în frecvenţa cu informaţiile dorite şi propagaţi acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, în mod tradiţional prin folosirea difuzoarelor, caştilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtătorii modulaţi pot fi transmişi direct, în timp real, sau pot fi înregistraţi şi depozitaţi pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate şi repetate către ascultător”, notează website-ul sursazilei.ro

Războiul psihotronic este departe de a fi aplicat la capacitate maximă, iar tehnologiile deja existente sunt într-o continuuă dezvoltare. Însă la moment vorbim despre o realitate mai puțin cunoscută de opinia publică. Ceea ce românii au vazut și simțit acum probabil este doar începutul unui nou început. Mai pe scurt, merge vorba despre acel început al ororilorDictatura stăpânilor, Bucuria nebunilor!. Problema majoră, este desigur, cum va reacționa societatea în astfel de momente de teroare. În cazul în care o mare parte a populației se va transforma într-o haită debilizată, DA, va fi și va exista Bucuria nebunilor, iar nebunii vor deveni forțat, desigur, cetățenii – deci cei care formează societatea. Bucuria lor va fi generată de sentimentul de teamă, de faptul că ajutorul sau salvarea vieților lor vine prin supunere și prin teroare.

Cert este că, pe timp de pandemie, în frunte cu Președintele, Parlamentul, Guvernul și partidele politice parlamentare au complotat la distrugerea unei țări care realmente era deja transformată într-o ruină a Europei.

Odată cu integrarea în Uniunea Europeană, România a devenit un stat tampon pe harta Europei, pentru a delimita Vestul de Est. Cu sau fără sprijinul partenerului strategic – SUA, românii au fost transformați după momentul integrării în UE, într-o haită de guzgani care au fost goniți peste hotarele țării în timp ce statul român devenea falimentar iar intreaga economie alături de una dintre cele mai puternice industrii din Europa clădită în perioada socialismului, a fost aruncată la groapa de gunoi a istoriei. A fost de fapt îngropată.

Mai mult, după integrarea în UE, România și-a pierdut și suveranitatea. Ajunsă la o datorie externă de sute de miliarde de euro, la moment România a devenit un fel de prinț cerșetor la Palatul Regal de la Brusselles, iar deasemenea aceeași Românie a ajuns la umilința de a sta cu mâna întinsă către Fondul Monetar Internațional.

Însă românii rabdă și au o mare lipsă de spirit civic. În Europa sunt deja proteste masive prin care cetățenii cer eliminarea tuturor restricțiilor pandemice, în România NU.

DA, România este primul și probabil singurul exemplu de stat european care a fost guvernat prin ORDONANȚE MILITARE. Însă tot acest delir al unor manageri ai unui stat care este evocat în presa internă drept tîrgul de sclavi al Europei în așa numita perioadă pandemică, unii români s-au tranformat in adevărate animale debilizate.

Într-un material video publicat de o televiziune de știri din România, ajungem să privim România ca pe o țară în care oamenii au devenit atit de debilizați încât s-au transformat în creaturi de tip zombie. Imediat după deschiderea școlilor, o metodă animalică,  inumană, nemaiîntâlnită, a fost folosită împotriva unor copii de către o învățătoare.

Copii au fost legați cu o sfoară și plimbați prin curtea școlii precum câinii în lanț. Dictatura stăpânilor, Bucuria nebunilor!

Genul articolului: PAMFLET / OPINIE PUBLICĂ

Articolul conține informații primite pe surse, ce pot fi în contradicție cu opiniile și politica editorială a redacției. Deși este axat pe fapte și evenimente reale ce au avut loc, acest articol conține inclusiv texte cu caracter satiric și trebuie interpretat ca atare.

Cititorii REPUBLIKAPLUS OPEN NEWS PLATFORM pot veni în sprijinul echipei redacționale prin distribuirea în mod gratuit a noutăților pe care vi le oferim. Știri, articole de analiză, opinii, comentarii, pot fi retransmise pe rețelele sociale sau canalele de comunicare Skype, Viber și Facebook messenger. Pentru a da mai departe informațiile, aveți la dispoziție butoanele albastre situate în partea de sus a știrii.

Președinte sau Premier? Andrei Năstase țintește către guvernul instalat de PSRM-PD pentru decredibilizarea lui Igor Dodon

The Black Year 2020 – Războiul hibrid al Occidentului pentru redefinirea centrelor de putere. Eurosceptipticismul provocat de falimentul UE și noua alternativă EURASIA (1)